SAJTÓANYAG

Az Anyák az Anyákért Alapítvány és a babamamatudakozo.hu közös Karácsonyi Adománygyűjtése az újszülött gyermekkel magára hagyott Édesanyákért!

 

Céljuk, hogy a lehető legtöbb olyan egyedülálló Édesanyának nyújtsanak azonnali segítséget, akiket szülés után kisbabájukkal otthon nem vár Apuka.

 

Magyarországon jelenleg az éves születési szám több mint 10%-át, közel 10 ezer újszülöttet és Anyukáját érinti ez a nehézség.

 

A beérkező adományokból #babamama CSOMAG kelengyecsomagot fognak eljuttatni részükre, mely egy olyan kelengyecsomag, ami nagyon sok hasznos terméket tartalmaz a születés utáni első időszakban.

 

Ide várják a segítséged! Köszönjük Támogatásod!

 

Anyák az Anyákért Alapítvány

50440016 – 10477061

Takarékbank

 

Megjegyzés: #mindengyermekegyenlő

(vagy az Önkormányzat neve amelyik települést esetleg támogatja)

Az adományokat

2020. december 31-ig várják!

Zárjuk méltón az évet!

Anyák az Anyákért Alapítvány

 

Almádi Zsuzsi és Varga Évi az Anyák az Anyákért Alapítója és Elnöke. Több mint 5 éve kisgyermekes családokat, betegség vagy haláleset miatt nehéz helyzetbe került gyermekes családokat támogat. Adományoznak ruhát, játékot, tartós élelmiszert mindent, amire szükség lehet a bajban egy családnak! A jelentkezőket a védőnőkön keresztül minden esetben tájékoztatják!

babamamatudakozó.png

babamamatudakozo.hu

 

Huber Katalin, a 14 éve országosan működő, több mint 200 ezer családi tagot számláló egyik legnagyobb családi közösség, a babamamatudakozo tulajdonosa. A babamamatudakozo közösségébe havonta több mint 4.000 új várandós regisztrál. Egyedülálló, 3 gyermekes Édesanyaként felelősnek érzi magát kiállni az elhagyott újszülöttekért!

 

2019. júliusától Önkormányzatokkal együttműködve indították el az országban egyedülálló Családbarát Programjukat: babamama CSOMAG néven.

Programuk fő üzenete, hogy MINDEN GYERMEK EGYENLŐ, mert minden gyermek megérdemli az élet biztonságos és támogatott kezdetét!

A babamama CSOMAG kelengyecsomag 30 értékes termékből áll, és mindent tartalmaz, ami az életkezdéshez elengedhetetlen egy újszülött részére.